Ingredientai
Kakaviniai sausainiai
180 g
Lydytas sviestas
60 g
Kreminis sūris
360 g
Cukraus
50 g
Grietinėlė plakimui
200 ml
Kakaviniai sausainiai
100 g
Porcijos: 4
Paragavę kreminio sūrio pyrago nustebsite, koks gaivus ir skanus šis desertas. O paruošti jį – itin paprasta. Kreminio sūrio pyrago nereikia kepti – tik palaukti, kol šaldytuve atvės.
Gaminimo eiga
* Pyrago pagrindui skirtus kakavinius sausainius suberkite į uždaromą maišelį ir kočėlu sutrupinkite iki smulkių trupinių. Supilkite į indą.
* Prie trupinių pilkite sviestą, išmaišykite.
* Trupinius supilkite į kepimo popieriumi išklotą indą, išlyginkite ir paspauskite.
* Į atskirą indą sudėkite kreminį sūrį, grietinėlę, suberkite cukrų, išsukite.
* Į masę supilkite sutrupintų 100 g kakavinių sausainių.
* Gautą kreminę masę sudėkite į skardą ant sausainių trupinių. Išlyginkite ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
* Puoškite sausainių puselėmis ir avietėmis.