Ingredientai
Braškės
200 g
Laimo žievelė
1 vnt.
Cukraus pudra
20 g
Laimo sultys
20 ml
„Iki“ varškė
180 g
Agavų sirupo
40 ml
„Iki“ duona „Saulėgrąža“
1 vnt.
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
* Braškes supjaustykite kubeliais, supilkite į indą. Užtarkuokite laimo žievelės, ten pat įberkite cukraus pudros, įpilkite laimo sulčių ir išmaišykite.
* Varškę ištrinkite su agavų sirupu ir viena braške. Gautą masę supilkite į konditerinį maišelį.
* Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir iš abiejų pusių apkepkite riekelėmis supjaustytą „Iki“ duonelę su šalavijų ir moliūgų sėklomis.
* Ant paskrudusių riekelių konditeriniu maišeliu išspauskite varškės masės ir ant viršaus uždėkite paruoštų braškių. Puoškite šviežio čiobrelio lapeliais.