Ingredientai
Gaminimo eiga
* „Mantinga“ bemielės sluoksniuotos tešlos lakštą susukite, galą patepkite vandeniu, kad suliptų.
* Vyniotinį supjaustykite 1,5–2 cm storio riekelėmis ir sudėkite į kepimo skardą.
* Užklokite kepimo popieriaus lakštu, ant viršaus uždėkite kitą skardą, paspauskite. Ant viršaus dar uždėkite karščiui atsparaus svorio (pavyzdžiui, kelias keptuves) ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25 minutes.
* Maskarponės sūrį išsukite su vanile ir karšto vandens vonelėje tirpintu baltu šokoladu. Sudėkite į konditerinį maišelį.
* Formuokite tortą – ant iškepusio sluoksniuotos tešlos lakšto išspauskite maskarponės kremo ir dėkite kitą lakštą. Ant jo – vėl maskarponės kremo. Taip formuokite, kol turėsite 3 kremo sluoksnius.
* Torto viršų puoškite šilauogėmis, liofilizuotomis avietėmis ir mėtos lapeliu.