Ingredientai
Baltųjų svogūnų
1 vnt.
Saldžioji paprika
30 g
Petražolės
5 g
„Iki“ sūris „Tilsit“
50 g
Burgerių bandelės
2 vnt.
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Svogūną, papriką supjaustykite smulkiais pusžiedžiais, pomidoriukus – per pusę, petražoles susmulkinkite ir viską suberkite į vieną dubenį.
* Ant daržovių užtarkuokite laimo žievelės, išspauskite laimo sulčių, užpilkite aliejaus, užberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.
* Jau marinuotą „Iki“ „Grill party“ vištienos šlaunelių mėsą kepkite ant grilio, kol apskrus.
* Perkelkite vištieną į kepimo popieriumi dengtą skardą, ant viršaus uždėkite juostelėmis pjaustyto sūrio ir 180 laipsnių orkaitėje kepkite 8 minutes.
* Tuo laiku ant grilio apkepkite burgerių bandelių puseles.
* Ant bandelės pusės išspauskite „Iki“ „Grill party“ kečupo, uždėkite gerą šaukštą paruoštų daržovių, vištienos kepsnį ir ant viršaus – kitą bandelės pusę.