Kartais tiek nedaug tereikia iki pilnatvės jausmo – tik burnoje tirpstančio spurgų ir kreminio sūrio deserto. Gaivios uogos, šilkinės tekstūros kremas ir gardžių spurgų su įdaru gabalėliai. Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks dalijasi fantastiško skonio spurgų ir kreminio sūrio desertu.

Gaminimo eiga

* Kreminį sūrį išsukite su cukraus pudra ir vanile. Sudėkite grietinėlę ir išmaišykite iki vientisos tekstūros.

* Gautą masę sudėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite sluoksnį į indą, kuriame desertą patieksite.

* Ant viršaus uždėkite vieno kąsnio gabaliukais pjaustytas spurgas ir užberkite perpus perpjautų braškių. Dar išspauskite kremo.

* Puoškite mažyčiais zefyrais ir nieko nelaukdami mėgaukitės desertu.