Ingredientai
Gaminimo eiga
* „Iki“ „Bavariškas“ virtas kepamąsias dešreles „Grill party“ dėkite ant grilio ir kepkite iš visų pusių.
* Į dubenį suberkite paprikas, pievagrybius, užpilkite aliejumi, užberkite druska ir išmaišykite.
* Šitaip paruoštas daržoves ir grybus taip pat dėkite kepti ant grilio. Pavartykite, kad paskrustų iš visų pusių.
* Ruoškite padėklą: iškepusias dešreles supjaustykite gabaliukais ir paskleiskite ant padėklo, apšlakstykite „Iki“ „Grill party“ kečupu. Ten pat padėliokite ir grilintų daržovių bei pievagrybių.
* Ant padėklo taip pat padėkite į indelį sudėtų „Iki“ „Grill party“ marinuotų agurkėlių.
* Kitame indelyje patiekite morkų ir kopūstų salotų.
* Padėkite ant padėklo ir indelį su „Iki“ „Grill party“ bulvytėmis, indelį su majonezu ir garstyčiomis, lapinių salotų. Puoškite rozmarino šakelėmis ir neškite į stalą.