Ingredientai
Porcijos: 4
Jei norite ypatingo skonio duonos, kepkite duonelę su čederio sūriu. Darbas truks porą minučių, iškepsite vos per tris. Ar gali būti geresnis būdas duonelei pasigaminti!
Gaminimo eiga
* Inde miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir graikišku jogurtu, išminkykite.
* Padalinkite tešlą į keturias dalis. Kiekvieną jų dėkite ant miltuoto paviršiaus ir iškočiokite lakštą.
* Ant jo užtarkuokite čederio sūrio, blyną sulankstykite į vokelį ir vėl pakočiokite, kol gausite kelių milimetrų storio lakštą.
* Jį dėkite į sausą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių, kol duonelė taps rudai auksinės spalvos.
* Duonelę skanu valgyti vieną, o taip pat galima panaudoti kaip pitą ir įdaryti daržovėmis, kumpiu ar kitais norimais ingredientais.