Kietojo sūrio krepšelis pretenduoja tapti tikru vasaros užkandžių TOPu. Neįtikėtina, kad vos iš trijų ingredientų galima paruošti traškų ir gaivų šaltą užkandį. Kietojo sūrio krepšeliai, neabejojame, sužavės visus valgytojus.

Gaminimo eiga

* Kietąjį sūrį sutarkuokite ir dėkite žiupsneliais į kepimo popieriumi išklotą skardą. Bus patogiau ir greičiau, jei turėsite žiedą.

* Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 5 minutes.

* Išsilydžiusio sūrio blynelius nuimkite nuo kepimo popieriaus ir, kol dar šilti, dėkite ant nedidelio apversto dubenėlio dugno – formuokite krepšelį.

* Šitaip paruoštus sūrio krepšelius vėl šaukite į orkaitę – kepkite 180 laipsnių temperatūroje 7 minutes.

* „Romaine“ salotą išskirstykite atskirais lapeliais, supjaustykite išilgai.

* Ant salotų užpilkite alyvuogių aliejaus, užberkite druskos,pipirų ir išmaišykite.

* Į iškepusius kietojo sūrio krepšelius dėkite salotas, užberkite tarkuoto kietojo sūrio ir skanaukite.