Ingredientai
„Iki“ sviestas
40 g
Česnakas
3 skiltelės
Vištienos sultinys
500 ml
Grietinės
100 g
Dižono garstyčios
20 g
Bulvių virtinukų
250 g
Kietasis sūris
30 g
Porcijos: 2
Lietuviai itin mėgsta bulvinius patiekalus, tad tikrai neliks abejingi bulvių virtinukams su dešrelėmis. Šį patiekalą gaminkite ir vaikams – valgys net pasimėgaudami. Bulvių virtinukus su dešrelėmis patiekite, kol karšti.
Gaminimo eiga
* Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepkite smulkintas česnako skilteles. Suberkite nedideliais gabaliukais pjaustytas „Iki“ „Grill party“ virtas kepamąsias dešreles, pamaišykite.
* Į keptuvę įpilkite vištienos sultinio, pavirus supilkite grietinę, dižono garstyčias, išmaišykite ir leiskite pavirti.
* Į šį padažą suverskite bulvių virtinukus, pamaišykite ir uždengę dangtį truputį patroškinkite.
* Nudengę dangtį užtarkuokite kietojo sūrio, užberkite smulkintų petražolių, išmaišykite.
* Patiekdami dar užtarkuokite sūrio, uždėkite vyšninių pomidorų puselių, užberkite traškių svogūnų.
* Puoškite petražolių lapeliais ir mėgaukitės nuostabiu patiekalu.