Ingredientai
Prinokęs bananas
2 vnt.
Pieniškas šokoladas
50 g
Sluoksniuota tešla
1 pakuotė
Kiaušinio trynio
1 vnt.
Porcijos: 2
Ieškantiems greitai paruošiamo deserto rekomenduojame išsikepti bananus tešloje. Traški išorė, o viduje – minkštas bananas su šokoladu. Puikaus skonio desertas patiks tiek mažiems, tiek dideliems.
Gaminimo eiga
* Nulupkite bananus, paviršiuje išgremžkite griovelį, į kurį sudėkite laužyto pieniško šokolado skilteles.
* Sluoksniuotą tešlą lengvai pakočiokite ir supjaustykite juostelėmis. Jomis apsukite bananus.
* Tešla apsuktus bananus patepkite kiaušinio tryniu ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
* Iškepusius apibarstykite cukraus pudra ir skanaukite.