Seneliai yra iš tų žmonių, kurie pernelyg nesveria žodžių pasisakydami apie jaunosios kartos madas. Į vakarėlį išsiruošusios Emillie močiutė – jokia išimtis. Pamačiusi, kaip apsitaisė jos anūkė, ji be užuolankų išdėjo, kad atidengti šitiek daug krūtinės yra tikrų tikriausia begėdystė.

Visgi anūkė nesutriko ir net pademonstravo, kad toji kritika jai kelia juoką: pagiežingą močiutės tiradą Emillie paviešino socialiniame tinkle „TikTok“. Vaizdo įraše pavyksta išgirsti štai tokius žodžius: „Krūtys virsta lauk. Ką tavo mama apie tai pasakytų?“

Emillie paprašė močiutės nebūti tokiai žiauriai ir parodė jai nuotrauką, kurioje yra nusifotografavusi su savo drauge Sophie. Močiutė pareiškė, kad Sophie atrodo išties puikiai. Išskirtinių pagyrų sulaukė Sophie skrybėlė ir rankinė. Deja, pažerti komplimentų žvelgdama į anūkės atvaizdą močiutė nesugebėjo.


Ne kitaip močiutė reagavo ir į kitas nuotraukas. Ji tarsi su nuoskauda konstatavo kad, lyginant su kitų merginų apdarais, Emillie suknelė – atviriausia, ir nebent perlai plaukuose gali šiek tiek reabilituoti bendrą vaizdą.

Žvelgdama į vieną iš nuotraukų pensinio amžiaus dama iš pradžių lyg apsidžiaugė, tarstelėjo, kad anūkė atrodo gražiai, bet po akimirkos atsiduso ir susizgribo:

„Et, tačiau tos krūtys! Žiūrėjau į tavo veidą, bet krūtys... Jos per daug atidengtos ir tai pasibaisėtina!“

Šis į „TikTok“ įkeltas vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas daugiau nei 52,1 tūkst. kartų ir sulaukė begalės komentarų.

„Leiskime močiutėms vertinti mūsų aprangą. Suteikiu tau teisę parodyti močiutei mano nuotraukas – tegu įvertina ir mano įvaizdį“, – pakomentavo viena tiktokerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)