Kai dvi mažos mergaitės pamišo dėl Disnėjaus, rūpestingas jų tėtis ėmėsi neįtikėtino projekto ir pribloškė internautus – drabužių spintoje sukūrė stebuklingą Narnijos pasaulį.

Dviejų vaikų tėtis Justinas Flomas „TikTok“ nuolat dalijasi savo įdomiais rankdarbiais ir šauniomis „pasidaryk pats“ gudrybėmis, kad tik jo dukros būtų laimingos, o naujausias įkvepiantis jo projektas paskatino ne vieną jo sekėją imtis plaktuko ir patiems pasinerti į kūrybą.

Vaizdo įraše matyti, kaip apsiginklavęs kirviu ir įrankių diržu Justinas atidaro spintos duris – ten kabo keletas paltų, padėta žaislų.

Tuomet jis kirviu išdaužia didelę skylę galinėje spintos sienoje. Justinas išlipa pro jį ir pjovimo įrankiu sutvarko bei išlygina angos kraštus.

Tuomet klipas greitai persukamas į priekį ir parodoma tobulai išlyginta kvadratinė erdvė, kurią Justinas uždengia tampriu raudonu audiniu, tvirtai prisegdamas jį prie sienos.

Vyras praskleidžia audinį per vidurį ir įžengia į slaptą kambarį, rodydamas žiūrovams, kaip ir mergaitės galės saugiai pro jį perlipti – net kai paaugs.

Toliau nagingasis tėtis prie stebuklingo kambarėlio sienos pritvirtina iškirptus Disnėjaus filmo „Piteris Penas“ personažus, tokius kaip Vendė, Piteris ir Auksarankė, o ant sienų ir grindų blizgia balta medžiaga sukuria purius „debesėlius“.

Dar įrengęs spalvas keičiančias lemputes ir ant sienų prilipdęs žvaigždžių, jis pagaliau parodo vaikams savo sukurtą projektą. Susijaudinusios mergaitės šoka savo slaptoje slėptuvėje, kurioje taip pat yra didžiulis pliušinis meškinas.

Justino rankų darbą pamatė daugiau nei 8 mln. žmonių. Daugybė internautų jį pavadino „metų tėvu“ . Kiti prisipažino, kad jo pastangos įkvėpė ir dabar jie negali sulaukti, kol patys taps tėvais ir pabandys sukurti tokią pačią magiją savo vaikams.

„Štai tokiu tėčiu norėčiau būti ir aš“, – prisipažino vienas internautas, o kitas atsakė: „Turėti tėtį, kuris nuoširdžiai stengiasi dėl savo vaikų laimės, yra beprotiška. Vaikystėje būčiau norėjęs tai patirti, bet dabar pats galiu tokiu būti.“

„Tai stebuklas, apie apie kurį bus galima pasakoti iš kartos į kartą, – rašė dar vienas sužavėtas sekėjas: – Taip gražu, geras darbas, tėti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją