Poros kanale pasirodė vaizdo įrašas pavadinimu „Mano dvejų metukų dukra karštą dieną buvo užrakinta automobilyje“.

Vaizdo įraše, kuris vėliau buvo pašalintas iš platformos, matyti, kaip tėtis sodina savo vyresniąją dukrą, dvejų metų Naną, ant galinės šeimos automobilio „Toyota“ sėdynės ir ruošiasi tą patį padaryti su jos jaunesniąja sesute.

Tuo metu Nana, kol tėtis padeda su jaunesniajai sesei, netyčia užsirakina automobilyje.

Net ir suprasdamas, kad automobilis paliktas po kaitria saule ir jame užrakinta mažametė, tėvas nekviečia pagalbos tarnybų ir neprašo niekieno pagalbos, bet filmuoja mergaitę vaizdo kamera, garsiai kartodamas: „Tai – avarinė situacija! Nana užsirakino automobilyje. Automobilis užrakintas ir ji negali iš jo išlipti!“.

Kol akivaizdžiai išsigandusi mergaitė verkia nuo saulės įkaitusiame automobilyje, jos tėvas toliau filmuoja išbandymą ir bando duoti jai nurodymus, kaip atrakinti automobilį iš vidaus.

Galiausiai, nufilmavęs maždaug pusvalandį trukusį turinį, tėvas ramiai iškviečia spynų meistrą, kuriam nedelsiant pavyksta atrakinti dureles iš išorės ir išlaisvinti mažąją Naną.

Japonų pora nusprendė, kad šis mažametei dukrai tekęs išbandymas yra tinkamas turinys plačiajai auditorijai, tad įkėlė jį į „YouTube“.

Kiek vėliau komentaruose pasipylė kritika, galiausiai vaizdo įrašas buvo pašalintas.

„Ar pinigai, kuriuos uždirbate rizikuodami savo vaiko gyvybe, teikia jums malonumą?“ - klausė vienas „YouTube“ naudotojas.

„Tėvai išprotėjo, – rašoma kitame komentare. – Susidūriau su panašia situacija ir tuo metu mano širdis buvo sudaužyta. Keista, kad kažkas gali išlikti pakankamai ramus ir net įrašinėti tai į savo telefoną.“

Po sulauktos didžiulės neigiamos reakcijos pora paskelbė vaizdo įrašą, kuriame atsiprašo ir apgailestauja dėl nelaimingo incidento. Jie teigia, kad neketino sukelti streso ar kaip nors pakenkti savo vaikui.

Jie taip pat paskelbė, kad kurį laiką padarys trumpą pertrauką „YouTube“ ir pagalvos apie šeimos ateitį.

Vėliau pora paskelbė dar vieną vaizdo įrašą, kuriame dar kartą atsiprašė savo gerbėjų, tačiau užsiminė, kad tęs savo „YouTube“ projektą, kuris šiuo metu turi daugiau nei 59 000 prenumeratorių.

„Esame dėkingi tiems, kurie pasidalijo nuomonėmis apie įkeltą vaizdo įrašą. Tai buvo gera proga peržiūrėti savo, kaip tėvo ir kaip žmogaus, trūkumus“, - sakė Nanos tėtis.

„Esu vis dar nesubrendęs tėvas ir manau, kad dabar sulauksiu dar daugiau įvairios kritikos, bet į ją žiūrėsiu rimtai ir reaguosiu. Dar kartą atsiprašau, kad savo neapgalvotais veiksmais visiems sukėliau nusivylimą ir nerimą.“

Šaltinis: tsn.ua