Prieš 10 metų loterijoje laimėtas milijonas, regis, visiškai netrukdo Ruth Breen kiekvieną dieną lankyti jai priskirtas mamas ir kūdikius pramoniniame didžiojo Mančesterio regione. Šį darbą ji dirba daug metų ir nenori jo mesti.

„Man patinka mano darbas. Akušerės karjera yra fantastiška. Specialisčių trūksta visoje šalyje. Žinote, mūsų tarnyba tikrai daug dirba. Kodėl turėčiau didinti darbo krūvį savo kolegoms ir palikti laivą?“ – kalbėjo akušerė Ruth Breen.

Ruth pabrėžia, kaip jai gera bendrauti su mamomis ir jų kūdikiais.

„Man labai pasisekė ir esu privilegijuota būti pakviesta į žmonių gyvenimus. Tai toks ypatingas gyvenimo tarpsnis. Taigi, taip, garbė ir privilegija daryti tai, ką aš darau“, – tikino R. Breen.

Nemažai mamų net nežino, kad Ruth – milijonierė.

„Kai pirmą kartą tapau mama, tikrai nervinausi. Klausinėjau jos įvairių klausimų turbūt milijoną kartų ir ji į visus juos atsakė. Pasakiau Ruth, kad draudžiu jai išeiti į pensiją, kol nesusilauksiu antro kūdikio“, – pasakojo mama Zoe Dainty.

Tiesa, vos laimėjusi loterijoje R. Breen ėmė dirbti ne visą darbo dieną, mėgavosi „puikiomis atostogomis“ Dubajuje ir Mauricijuje, rašo BBC.

Ji sakė: „Laimėjau pačiu geriausiu metu. Gauti pinigai leido man sutrumpinti darbo valandas, todėl daug geriau pavykdavo suderinti darbą ir asmeninį gyvenimą.“

Moteris tvirtino, kad stengiasi tvirtai stovėti ant žemės, o darbas tikrai padeda tai padaryti.

Ruth vis dar gyvena name, kurį nusipirko dar prieš laimėdama loterijoje. Moteris prisimena, kad pirmasis jos pirkinys po laimėjimo buvo „Jimmy Choo“ batų pora.

„Beveik verkiau, kai teko už juos mokėti. Negalėjau patikėti, kad iš tikrųjų galiu juos įsigyti.“

Visą reportažą apie milijono laimėtoją galite matyti vaizdo įraše.