Kai susituokiate, iš savo partnerio tikitės, kad jis nedarys nieko, kas galėtų jus nuliūdinti, ir jau tikrai nemeluos apie tai, kur ir su kuo yra.

Tačiau viena jaunavedžių pora pasitikėjimą vienas kitu perkėlė į naują lygmenį po to, kai nustatė griežtas taisykles, užtikrinančias, kad nė vienas iš jų nieko nedarytų be kito žinios, įskaitant ir tai, kad sutuoktinis bet kuriuo metu visada gali matyti, kur yra kitas, rašo „The Mirror“.

Jaden ir Andy McGrew internete išpopuliarėjo dėl savo „kontroversiško“ santuokos taisyklių sąrašo, į kurį įeina dalijimasis savo buvimo vieta programėlėje „Life 360“, visų savo slaptažodžių vienas kitam atskleidimas ir draudimas leisti laiką su priešingos lyties asmenimis.

Savo taisyklėmis iš Teksaso (JAV) kilusi pora pasidalijo „TikTok“ vaizdo įraše, paskelbtame jų bendroje paskyroje @jadenandandy, ir sakė, kad „nesuprato“, jog jų taisyklės gali būti vertinamos prieštaringai, iki tol, kol žmonės nepradėjo jų komentuoti.

Jadenas sakė: „Po kelių paskelbtų savo vaizdo įrašų sulaukėme neigiamos reakcijos. Žmonėms nepatiko kai kurie dalykai, dėl kurių esame tvirtai susitarę tarpusavyje. Tai tiesiog dalykai, kurie mums tinka dabartiniame mūsų gyvenimo etape, tad buvome šokiruoti, kai pamatėme, kaip prieštaringai jie vertinami kitų.“

Komentatorių nuomonės dėl paskelbtų poros taisyklių išsiskyrė. Vieni sakė, kad taip pat sutiktų su tokiomis taisyklėmis, tačiau kitų nuomone, tokių taisyklių taikymas atrodo kaip pasitikėjimo priešingybė.

Vienas internautas rašė: „Manau, kad vietoj taisyklių geriau būtų vadovautis sveiku protu.“

Kita neprieštaravo: „Kodėl taisyklės laikomos prieštaringomis? Mes su vyru esame lygiai tokie patys. Mudu visiškai pasitikime ir gerbiame vienas kitą.“

Buvo ir nesutikusių: „Šias taisykles giria tik tie žmonės, kurie patys visiškai nepasitiki savo partneriu.“

Nepaisydami atgarsio Jadenas ir Andy tvirtino, kad jų taisyklės susidarė tiesiog iš gyvenimo kasdienybės. Jadenas sakė: „Pavyzdžiui, tikrai praktiška yra dalintis savo buvimo vieta, nes tai leidžia mums tikrinti vienas kitą nelaukiant atsakymo.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją