Sutuoktiniai Sheri (54 m.) ir Derekas (55 m.) Greenai, kurie abu yra gyvensenos ir santykių ekspertai bei patarėjai, sugalvojo būdą, kaip kurstyti liepsną miegamajame, kad ji neužgestų.

Po dukters Tori (jai šiuo metu – 28 m.) gimimo poros seksualinis gyvenimas pasidarė vangesnis, todėl jie nutarė įdėti sąmoningų pastangų ir atgaivinti aistrą. Sutuoktiniai susitarė mylėtis mažiausiai tris kartus per savaitę – trečiadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais. Taip pat aptarė, jų pačių žodžiais tariant, intymumo meniu; šiame meniu yra trys patiekalai – užkandžiai, pagrindiniai patiekalai ir desertai, kiekviename trijų patiekalų pasiūlyme – intymios veiklos, garantuojančios, kad abu partneriai patirs seksualinį pasitenkinimą.

Vadinamiesiems užkandžiams kiekvienas gali rinktis pėdų masažą, 10 min. trukmės seksualinį aktą arba oralinį seksą.

Pagrindiniai patiekalai intymiame meniu: viso kūno masažas, maudymasis po dušu ir seksas arba seksualinis žaidimas vaidmenimis.

Šis metodas garantuoja seksualinį pasitenkinimą abiem sutuoktiniams ir užtikrina, kad iš jų jau 30 metų trunkančios santuokos nedingtų romantika.

Sheri pasakojo: „Jei vienas iš mūsų norėdavo intymumo, o kitas – ne, pirmasis pasijusdavo atstumtas, todėl sugalvojome intymumo meniu. <...> Tarkime, Derekui labai patinka veiksmo filmai, o mane – ne, mūsų kompromisas – žiūrint filmą jis masažuoja man pėdas. Gyvenime būna visko, reikia būti pasirengus visais įmanomais etapais dėti pastangų dėl santykių.“

Vyras Derekas antrino: „Mūsų meniu – tarsi trečias gyvas asmuo santykiuose. Mes vis atnaujiname meniu, stengiamės, kad jis būtų įdomus, įvairus.“

Žmona pritarė: „Meniu sukurtas tam, kad nė vienas iš mūsų nepasijustų atstumtas – jei kažkuris nenusiteikęs [intymumui] ar pavargęs, galima pasirinkti kažką kitą iš meniu. Manau, jei seksualinis gyvenimas tenkina, tai sudaro 10 proc. santykių klestėjimo. Gyvenimo ritmas spartus, bet mes visada užsiimame seksu trečiadienį vakare ir šeštadienį bei sekmadienį rytais. Svarstome įtraukti dar vieną dieną mylėjimuisi. Kita vertus, mes kasdien rodome dėmesį vienas kitam, viską aptariame, kad žinotume vienas kito norus ir poreikius. Kai žmonės paliauja stengtis, nebepasitempia, santykiams būna galas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją