83 metų Iris Jones, kuri su 37 metų Mohamedu Ahmedu Ibrihamu kartu jau daugiau nei trejus metus, pasakojo, kad jųdviejų santykiai iki šiol buvo karšti ir jie vis dar mylėdavosi geriausiai jos gyvenime. Taip pat močiutė šokiravo tautą atskleidusi, kad mėgstamiausia jos sekso poza yra „šuniuko“.

Tačiau neseniai jiedu turėjo apmalšinti savo nuotykių kupiną seksualinį gyvenimą, baimindamiesi dėl jos sveikatos. Iris atskleidė, kad Mohamedui persikėlus gyventi į jos namus Pajūrio Vestone, Somersete, ji ėmė drausti seksą savo daug jaunesniam egiptiečiui vyrui, nes tapo nuolatine vietinės ligoninės paciente, rašo „The Mirror“.

Iris Jones ir Mohamedas Ahmedas Ibrihamas

Kalbėdama su „Fabulous“ Iris sakė: „Kol kas seksas šiek tiek nustumtas į antrą planą. Mohamedas manęs nori labiau nei aš jo, bet man jau 83-eji ir aš nebesu tokios geros formos, kaip anksčiau. Retkarčiais man reikia šiek tiek pailsėti.“

Pensininkės teigimu, pagrindinė sekso draudimo priežastis – pasikartojančios jos kelionės į skubios pagalbos priėmimo skyrių.

Iris paaiškino: „Mano oda labai plona, ir kai jis trinasi į mano odą, man atsiranda odos įplėšimų, todėl aš atsiduriu greitosios pagalbos skyriuje. Atvirai kalbant, gydytojams jau atsibodo mane matyti, jie puikiai žino, ką aš veikiu! Esu nuolatinė jų pacientė.“

Nepaisant to, kad jų seksualinis gyvenimas atsidūręs antrame plane, Iris ir Mohamedas yra įsimylėję labiau nei bet kada anksčiau.

Iris Jones ir Mohamedas Ahmedas Ibrihamas

Ji pasakojo: „Kartais jo meilė mane pribloškia. Mohamedas man sako: „Negaliu be tavęs gyventi“, tačiau vieną dieną jam teks pradėti tai daryti.“

Žinoma, ne viskas vien rožėmis klota, apsigyvenusi kartu su mylimuoju Iris pastebėjo „mažų nesutarimų“, kuriuos reikia nuolat „taisyti“.

„Mohamedas mėgsta palikti muilą muilinėje, pilnoje vandens. Dar jis visada palieka dangtelį ant sausainių skardinės, kad jie suminkštėtų. Tai mane varo iš proto“, – pasakojo britė.

Iris ir Mohamedas susipažino per „Facebook“ 2019 m., kai sūnus nupirko jai nešiojamąjį kompiuterį. Ji prisijungė prie ateistų grupės ir užmezgė draugystę su Mohamedu, kuris tuo metu jau 10 metų buvo vedęs.

Praėjus vos penkiems mėnesiams po to, kai jiedu atrado „dvasinį ryšį“, močiutė išskrido į Kairą su vestuvine suknele rankinėje, nes manė, kad jiedu susituoks.

Iris Jones ir Mohamedas Ahmedas Ibrihamas

Deja, iš karto susituokti jiedu negalėjo, nes Iris, kuri jau 27 metus buvo išsiskyrusi, su savimi nepasiėmė reikiamų dokumentų.

Po kelių nesklandumų pora pagaliau santuokos saitais susisaistė per trečiąjį Iris apsilankymą 2020 m. spalį.

Šių metų pradžioje Mohamedui buvo suteikta sutuoktinio viza, ir dabar jis pamažu įsitvirtina Iris tėvynėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)