Praėjusią savaitę dalyvaudamas NBC televizijos kanalu transliuojamoje pokalbių laidoje „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“ R. Reynoldsas prisipažino, kad dar vienas vaikas ir su jo atėjimu išaugsianti atsakomybė pagaliau privertė susimąstyti, ar nereikėtų pradėti atsisakinėti tų projektų, kuriuose tenka filmuotis kaip kaskadininkui.

Aktorius taip pat nebandė slėpti, kurios lyties vaiką – mergaitę ar berniuką – tikisi gimsiant, rašoma portale „PopSugar“.

„Veiksmo filmuose filmuojuosi jau 25 metus. Teko patirti 12 kaulų lūžių. Neseniai buvo atlikta septinta operacija. Na, o vaikai, kaip žinote, – mėgėjai pasikumščiuoti, – kalbėjo R. Reynoldsas, atsakinėdamas į Jimmy Fallono uždavinėjamus klausimus. – Dabar persvarstau pasiūlymus padirbėti kaskadininku: imu suprasti, kad noriu neprarasti aktyvumo ir judrumo, kurio prireikia, kai turi vaikų.“

Ryanas Reynoldsas ir Blake Lively

Aktorius tuoj pat užsimena, kad dukterys, ypač jaunėlė Betty, be galo mėgsta būti išmetamos į orą.

„Gana aukštai ją išmetu ir jai be galo tai patinka, – patikino jis. – Deja, dabar nesugebėčiau jos pagauti, o tai jau problema.“

Šiuo metu aktorių R. Reynoldso ir B. Lively šeimoje auga trys dukterys: James (7 m.), Inez (6 m.) ir Betty (3 m.). R. Reynoldsas turi viltį, kad ir ketvirtas vaikas bus mergaitė.

„Iš anksto niekada tuo nepasidomime. Visada laukiame, kol vaikas gims, – sakė R. Reynoldsas. – Viliuosi, kad ir vėl gims mergaitė. Galbūt todėl, kad pats kartais jaučiuosi moteriškas. Mergaičių būdas man pažįstamas. Esu dukrų tėtušis, esu pripratęs prie dukrų ir būtent tam jaučiuosi pasirengęs.“

„Jeigu istorija mus ko nors išmokė, tai to, kad vieną dieną sūnus būtinai perims tavo gyvenimą“, – pridūrė R. Reynoldsas.

Dalyvaudamas šou „Today“ R. Reynoldsas paaiškino, kad iš dalies jo prioritetas paremtas labai elementariu faktu: tuo, kad pačiam teko augti su trimis broliais.

Ryanas Reynoldsas Jimmy Fallono laidoje

„Buvau jauniausias iš mūsų ketverto. Visi jautėmės esantys kažkokiais padegėjais ir gaisrininkais“, – sakė jis laidos vedėjoms Savannah‘ai Guthrie ir Hodai Kotb.

Apie ketvirtą nėštumą B. Lively prasitarė rugsėjo 15 d. įtakingiausių moterų suvažiavime „Forbes Power Women‘s Summit“. Tai gali reikšti, kad ketvirtas poros vaikas pasaulį išvys 2023-iųjų pradžioje.

Kol tai nutiks, R. Reynoldsas turėtų spėti atsisakyti kaskadininko triukų ir patobulinti dukterų gaudymo įgūdžius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją