Abi socialiniame tinkle „Instagram“ atskleidė savo unikalią istoriją ir pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotos dvi jos mergaitės.

Viršuje ji parašė klausimą, kuris jai užduodamas beveik kasdien: „Ar jos dvynės?“

„Ne, mano dukros gimė 10 mėnesių skirtumu“, – atsakė Abi, o prieraše išsamiau papasakojo savo istoriją.

„Pagimdžiusi savo pirmąjį kūdikį jau po 12 dienų jaučiausi puikiai! – rašė ji. – Taigi supratau, kad visas tas 6 savaičių laukimo reikalas man netaikytinas.“

Po trijų savaičių moteris pradėjo jaustis labai pavargusi, ją pykino, skaudėjo krūtinę, jai nuolat prireikdavo nusišlapinti.

Kaip po šešių savaičių nuvyko planuotos patikros po gimdymo, ji pasinaudojo proga ir nupasakojo savo simptomus gydytojui. Šis pasakė, kad atliks kraujo ir šlapimo tyrimus, kad išsiaiškintų, kas vyksta.

„Jis grįžo į kabinetą ir atrodė taip, lyg būtų pamatęs vaiduoklį“, – tęsė ji.

„Jis pasakė: „Jūsų šlapime nustatytas teigiamas hCG rezultatas, o tai rodo dar vieną nėštumą. Manau, kad turėtume dar kartą atlikti testą, nes tai niekaip neįmanoma.“

„Taigi mes dar kartą atlikome testą. Ir vėl. Visus 3 kartus jis buvo teigiamas. Aš vėl buvau nėščia! Taip po 9 mėnesių gimė mano antroji mergaitė Džeinė, ir mūsų gyvenimas pasikeitė.“

Savo istoriją ji baigė moralu – „tiesiog palaukite 6 savaites“.

Žmonės komentarų skiltyje suskubo patarti Abi, kokios yra tikrosios priežastys, kodėl mamoms patariama palaukti šešias savaites prieš pradedant lytinius santykius.

„Kodėl gydytojai nesako savo pacientėms, kad reikia palaukti 6 savaites, nes tiek laiko reikia užsidaryti gimdos kakleliui ir infekcijos tikimybė yra pavojingai didelė?“ – rašė vienas iš jų.

„Nelaukite 6 savaičių, pasikliaukite tuo, kaip jaučiatės“, – patarė dar vienas.

„Jūs turėtumėte laukti 6 savaites, kad pasveiktumėte ir kad negautumėte infekcijų, – sakė kita. – Turėtumėt klausyti gydytojo patarimo dėl savo sveikatos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)