Jeigu, pavyzdžiui, moteris yra daug jaunesnė už partnerį – kalbame apie ne mažesnį nei 10 metų skirtumą – tuomet ta amžiaus skirtis, be abejonės, turės didelę įtaką santykiams ir bendravimui, teigia pašnekovė. O pavyzdžių aplinkui pilna – užtenka užmesti akį į socialinius tinklus, kuriuose asmeninio gyvenimo peripetijomis dalijasi garsenybės. Woody Allen už mylimąją vyresnis daugiau 30-čia, Richardas Geer’as – 34-eriais metais, o štai Robertas De Niro su perpus jaunesne mylimąja neseniai susilaukė septintos atžalos. Apie savo gerokai jaunesnius partnerius viešai kalba ir atlikėjos Cher, Madonna, Alla Pugačiova, taip pat daugelis kitų.

Anot specialistės, užmetus akį į psichologinius pamatus ir ėmus aiškintis, kodėl vyras ar moteris pasirenka gerokai vyresnius partnerius, prieinama prie to paties atsakymo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)