Reginos šeima dalyvauja „Šeimos rinkimuose 2024“ ir varžosi su kitais dalyviais dėl įspūdingo prizo – visos šeimos kelionės į Pietų Italiją. Tačiau paprašius plačiau papasakoti apie savo gausią šeimyną ji kuklinasi: „Šiek tiek sutrikau, kad susidomėjote mano šeima. Paprastai daugiavaikės šeimos ne itin populiarios.“

Vis tik Regina gali drąsiai didžiuotis. „Užauginome keturis vaikinus ir dvi mergaites: Marių, Tomą, Neringą, Tadą, Julių ir Rūtelę. Beveik visi baigę aukštuosius mokslus, du iš jų daktarai. Tadas – astronomijos mokslų daktaras, pagrandukė Rūtelė – neurologė, kiti – mokytojai.“

Penki Reginos vaikai

Ir pati Regina savo laiku buvo fizikos-astronomijos mokytoja. Šiuo metu abu su vyru, kaip sako, yra „tik Sodroje“. „Na, jūsų nevarginsiu graudžiomis istorijomis, juo labiau, kad viskas praeityje. Valstybė už tai moka 146 Eur siekiančią II laipsnio valstybinę pensiją“, – atvirauja pašnekovė.

Pasakodama apie savo vaikus ji sako, kad labiausiai su vyru didžiuojasi vaikams įskiepiję meilę mokslui. „Tai ir buvo jų kraitis. Mes negalėjome mokėti už mokslus, todėl jie gerai mokėsi, stengėsi gauti tik padidintas stipendijas“, – prisimena Regina.

Daugiausia iššūkių pareikalavo sūnaus Tomo vaikystė, mat berniukas gimė su klausos negalia. „Su juo buvo sunkiausia. Turėjome išsikovoti teisę lankyti bendrojo lavinimo mokyklą, gauti gerus klausos aparatus. Sunku buvo jį išmokyti kalbėti. Teko ir iki Maskvos prisidėjusius dešrų važiuoti. Bet viskas liko praeity, dabar norisi džiaugtis gyvenimu“, – kalba daugiavaikė mama.

Reginos šeima

Regina tikina, kad šiuo metu labai stengiasi būti aktyvi. Pasigiria, kad neseniai su sūnumi dalyvavo televizijos žaidime ,,Kas ir kodėl?“ ir labai svajoja pamatyti daugiau pasaulio.

Konkursui Regina pateikė akimirką iš kelionės po Veneciją. Šią kelionę juodviem su vyru padovanojo dukra. „Man labai patinka Italija. Jų triukšminga kalba, o aš irgi garsiai kalbu – dėl to, kad neprigirdintį sūnų mokiau kalbėti, – pasakoja Regina. – Venecija, jos atsiradimo istorija, architektūra labai sužavėjo. Čia kanalai vietoj gatvių, nors gondolomis ir neplaukėme – brangu, tik papozavau prie jų.“

Regina

Norite ir jūs dalyvauti konkurse? Tuomet nesnauskite! Jums tereikia pasidalinti savo šeimos atostogų akimirka ir laimėti įspūdingą prizą – atostogas Kalabrijoje visai šeimai! Visą informaciją rasite ČIA.