6 savaites dalyviai buvo kviečiami dalintis gražiausiomis savo šeimos atostogų akimirkomis ir taip pelnyti balsus. Kas savaitę į finalą patekdavo po šeimą, kuri pelnydavo daugiausia balsų. Finalinę – paskutinę savaitę visų penkių šeimų finalininkių balsai buvo anuliuoti ir kova dėl rinkimų prizo prasidėjo iš naujo.

Galutiniai laimėtojai išrinkti atlikus balsų auditą ir juos susumavus su redakcijos balsais. Tai – kauniečių Audriaus ir Karolinos Korolkovų šeima.

Pora augina keturis vaikus: Kristupą (8 m.), Adelę (6 m.), Izabelę (4 m.) ir Anuprą (1,5 m). Duodamas interviu „Delfi Šeimai“ Audrius atskleidė, kad nors kartu su žmona keliaudavo ir iki vaikų, tačiau tiek dažnai ir reguliariai – tik atsiradus vaikams. Jo skaičiavimu, šeima namuose per visus metus praleidžia vos kelis savaitgalius, mat kelionės, kad ir kokios tuo metu būtų oro sąlygos, jiems yra tapusios kone kasdienybe.

Korolkovų šeima

Iš didžiulės šeimos kelionių aistros atsiradęs ir asmeninis kelionių tinklaraštis – „Klemperiaujam“, kuriame Karolina su Audriumi dalijasi savo kelionių įspūdžiais ir patarimais.

Apie konkursą nugalėjusią Audriaus ir Karolinos Korolkovų šeimą kviečiame skaityti straipsnyje „Keturis vaikus auginantys kauniečiai negali nusėdėti namuose: papasakojo apie nelaužomą susitarimą ir įspūdingas keliones“.

„Kelionės mums – kaip saldumynai, kartą paragavęs, negali sustoti, – interviu sakė Audrius, tąkart apie laimėjimą dar tik svajojęs: – Tai būtų nuostabi dovana – nesustoti ir judėti pirmyn! Pažadame, kad kelionės įspūdžiais išsamiai pasidalintume ir savo asmeniniame kelionių tinklaraštyje. Be to, nepatikėsite, bet apie Italiją kaip tik svajojome šiais metais. Nors esame tyrinėję Sicilijos salą, tačiau dabar norėtume aplankyti ir žemyninę dalį.“

Korolkovų šeima

Laimėjus konkursą Korolkovų šeimai atitenka 7 nakvynių kelionė į Kalabriją. Kelionė skirta keturių asmenų šeimai – 2 suaugusiesiems ir 2 vaikams. Laimėtojai apsistos 4 žvaigždučių viešbutyje su paketu „viskas įskaičiuota“. Sveikiname nugalėtojus!