13
Kitas

Egiptas, Ispanija

Retas kuris vaikas liktų abejingas pramogoms, kurias siūlo Paryžiuje esantis Disneilendas, į Daniją dažnai šeimos vyksta vien dėl Legolendo, o su vaikais besilankydami Londone noriai užsuka ir į Hario Poterio parką. Tiesa, dėl pastarojo sunku pasakyti – ar į jį labiau veržiasi mažieji, ar patys tėvai.

Žinoma, pats paprasčiausias sprendimas, kad vaikai būtų patenkinti, ko gero, – rinktis populiarius kurortus, kur vaikams ne viena pramoga siūloma jau viešbučiuose. Tą patvirtina ir „Tez Tour“ ryšių su visuomene ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė. „Turistinės kryptys, laukiančios ilsėtis atvykstančių šeimų, itin daug dėmesio skiria mažųjų poilsiui. Turkijos, Egipto, Ispanijos, Italijos kurortuose gausu šeimų atostogoms pritaikytų viešbučių, kuriuose galima rasti visko, ko reikia turiningoms šeimų atostogoms: žaidimų kambarių, šildomų baseinų ir vandens kalnelių, animatorių, renginių mažiesiems, vaikišką meniu, smėlio paplūdimius ir kita“, – vardija ji.

Disneilendas

Pašnekovė pabrėžia, kad kiekvienas kurortas taip pat siūlo įvairių pramogų, todėl verta suplanuoti išvykų ir už viešbučio teritorijos ribų – taip atostogoms suteiksite dar daugiau spalvų.

Apžvelgėme populiariausias kryptis, kurias savo atostogoms renkasi šeimos su vaikais, ir pateikiame rekomendacijas, ką čia verta aplankyti, kad mažieji liktų sužavėti.

Dažniausiai Turkijos kurortus renkasi tie, kurie mėgsta, kad už juos viskas būtų suplanuota. Daugumai patinka paketai „viskas įskaičiuota“, tad nereikia rūpintis, kur pavalgyti, o dar bebūnant viešbutyje sulaukiama gausybės pasiūlymų, kur galima papramogauti.

Šeimų pamėgtuose Turkijos kurortuose gausu pramogų, kurios patinka vaikams. Čia galima išbandyti įvairias vandens pramogas – nuo plaukiojimo laivu iki raftingo, šios šalies kurortuose įkurta ir daugybė vandens pramogų parkų, akvariumų, delfinariumų, atrakcionų parkų.

Pavyzdžiui, Antalijos akvariume pamatysite daugybę žuvų, net ryklius. Įspūdį padarys ir didžiausias pasaulyje akvariumo tunelis po vandeniu.

Antalija

Prie Alanijos esančiame delfinų parkas „Sealanya Dolphin Park“ išvysite delfinų ir ruonių pasirodymą.

Aktyvių pramogų mėgėjai didžiuliame Antalijoje esančiame pramogų komplekse „The Land of Legends“ ras pramogų parką ir kelis vandens parkus. Čia siūloma daugybė pramogų: įspūdingi atrakcionai, vandens nusileidimo kalneliai, delfinariumas – puikus laikas garantuotas.

Patiks ir didžiausias Turkijos vandens parkas „Water Planet Aqua Park“. Čia didelė erdvė mažiems vaikams, daugybė čiuožyklų, o drąsiausi galės išbandyti ir šuolį su guma.

13
Kitas

Egiptas, Ispanija