Kadaise per pažinčių programėlę susipažinusi pora jau 10 metų kaip susituokę. Jų sūnūs – pemetinukai: Augustui 5-eri, o Kristupui 4-eri.

„Po vaikų auginimo praėjo metai, kai grįžau į darbą biudžetinėje įstaigoje. Vyras užsiima stogų dengimu – dengia bažnyčias, dvarus, privačius namus“, – pristatydama savo šeimą pasakoja Renata Šeikė.

Šeikių šeima

Gyvenant užmiestyje ir turint nuosavą namą didžioji dalis šeimos laisvalaikio ir teka savame kieme, sako moteris. Todėl artimesnės ar tolimesnės išvykos visiems, ypač vaikams, kaskart būna didžiausias džiaugsmas.

Renata patikina, kad kelionės su vaikais tikrai nėra tik vargas. Tai nauji įspūdžiai, potyriai ir emocijos, galiausiai – geras laikas su šeima, sako ji.

Šeikių šeima

„Visa mūsų šeima mėgsta keliauti. Neskaitant išvykų po Lietuvos miestelius, stengiamės per metus susiorganizuoti vieną tolimesnę kelionę į šiltus kraštus. Kita paprastai būna į mūsų arba Latvijos pajūrį, – pasakoja Renata ir vardija šalis, kurias jau teko aplankyti: – Mūsų nuotrauka konkursui – iš praėjusių metų atostogų Rodo saloje. Mylim Graikiją, jos salas, skanų maistą, šiltą jūrą. Esam aplankę Kretą, Korfu, Rodą. Taip pat esam keliavę po Tenerifę, Kroatiją. O šiemet planuojame aplankyti Maljorką.“

Norite ir jūs dalyvauti konkurse? Tuomet nesnauskite! Jums tereikia pasidalinti savo šeimos atostogų akimirka ir laimėti įspūdingą prizą – atostogas Kalabrijoje visai šeimai! Visą informaciją rasite ČIA.