Ingredientai
Kiaulienos išpjovos
500 g
Džiovintos slyvos
100 g
Bulvių
4 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Alyvuogių aliejus
50 ml
Porcijos: 4
Greitai pagaminamas patiekalas.
Gaminimo eiga
Kiaulienos išpjovą įpjaukite - padarykite savotišką kišenę.
Mėsą gerai įtrinkite prieskoniais, o į kišenę pridėkite prieš tai vandenyne pamirkytų džiovintų slyvų. Kišenę užtvirtinkite mediniais smeigtukais.
Nuluptą svogūną ir bulves supjaustykite į nedideles dalis.
Paruoštą kiaulienos nugarinę kepkite folija išklotoje kepimo skardoje, aplinkui pridėliokite daržovių. Pagardinkite rozmarinu, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.