Ingredientai
Didelės tarkuotos morkos
350 g
Aliejaus
2 šaukštas
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
4 skiltelė
Lapinių kopūstų
180 g
Aitriosios paprikos milteliai
1 šaukštelis
Kuminai
1 šaukštelis
Konservuotos pupelės
800 g
Grietinės
50 g
Porcijos: 4
Vegetariškas patiekalas, bet jeigu norite su mėsa, puikiai tiks malta jautiena.
Gaminimo eiga
Dideliame puode įkaitinkite aliejų, apie 8 – 10 min. pakepkite svogūnus, morkas ir česnakus su puse šaukštelio druskos, kol paskrus.
Sudėkite kopūstus ir maišydami 1 – 2 min. patroškinkite. Sudėkite į puodą aitriosios paprikos miltelius, kuminus, raudonėlį ir apie minutę pamaišydami pakaitinkite.
Sudėkite pomidorus, pupeles, 10 min. patroškinkite ant mažos ugnies vis pamaišydami. Paskui išdėliokite troškinį į keturias lėkštes. Patiekite su grietine.