Gaminimo eiga

Gaminimas:

Braškes nuplaukite, apdžiovinkite. Kelias uogas pasilikite papuošimui, likusias susmulkinkite. Suberkite į jas 50 g cukraus pudros ir maišytuvu sutrinkite iki tyrelės.

Sudėkite į varškę likusius 50 g cukraus pudros ir įpilkite 20 ml apelsinų sulčių. Išplakite grietinėlę, sukrėskite į varškės masę ir išmaišykite. 2/3 kremo sumaišykite su trintomis braškėmis.

Sausainius sulaužykite gabaliukais, apšlakstykite likusiomis apelsinų sultimis. Pusę sausainių sudėkite ant formos dugno. Supilkite braškinį kremą. Išdėliokite likusius sausainius.

Ant viršaus užpilkite likusį trečdalį varškės kremo. Peiliu palyginkite viršų. Apibarstykite kakava ir dėkite į šaldytuvą 2 val.
Papuoškite mėtų lapeliais ir braškių puselėmis.

1 porcijoje - 365 kcal.