Ingredientai
Žuvies filė
600 g
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Kaliaropės
1 vnt.
Petražolių šaknys
20 g
Raugnti agurkai
2 vnt.
Rauginti grybai
5 vnt.
Aliejaus
80 g
Lauro lapai
1 vnt.
Porcijos: 4
Skamba neįprastai? Verta pabandyti.
Gaminimo eiga
Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais.
Agurkus, morką, ropę ir petražolių šaknis nulupkite, supjaustykite kubeliais.
Grybus smulkiai supjaustykite.
Į molinius kepimo indus sluoksniais sudėkite daržoves, grybus ir žuvį. Įberkite pipirų grūdelių, įdėkite po gabalėlį lauro lapo. Užpilkite turinį nedideliu kiekiu vandens ir aliejaus.
Sudėkite indelius į 200 laipsnių karštumo orkaitę, kepkite apie 40 min.