Gaminimo eiga

Orkaitę įkaitinkite iki 180°C temperatūros. Maždaug 20x30 cm dydžio kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Margariną supjaustykite gabalėliais ir, sudėję į virtuvinį kombainą, suplakite su cukrumi. Sudėkite miltus. Paplakite dar, kol tešla taps puri.

Tešlą sukrėskite į kepimo formą ir 10 minučių pašaldykite. Kepkite 25 minutes. Išlydę margariną jį šiek tiek atvėsinkite. Paskui išlydytą margariną, suplaktus kiaušinius, sirupą, vanilinį cukrų ir rudąjį cukrų suplakite į vientisą masę.

Sukrėskite tešlą ant iškepto pagrindo ir paviršių apibarstykite datulių gabalėliais, smulkintais lazdyno riešutais ir pjaustytais džiovintais vaisiais. Kepkite 25 minutes. Prieš patiekdami vieną valandą atvėsinkite.