Ingredientai
Kiaušiniai
8 vnt.
Rudasis cukrus
4 šaukštas
Šokoladinės kakavos
6 šaukštas
Kepimo milteliai
1 šaukštelis
Apelsinų marmeladas
1 stiklinė
Nesaldinto sojų pieno
0.5 stiklinė
Juodasis šokoladas
100 g
Apelsinai
1 vnt.
Porcijos: 8
Šis puikus tortas kepamas be miltų. Protingais kiekiais jis nepavojingas figūrai ir naudingas odai.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Plaktuve išplakite baltymus, pamažu pilkite cukrų. Baltymų masė turi būti standi. Į ją medine mentele įmaišykite kakavą ir kepimo miltelius. Sudėkite masę į kepimo formą nuimamais kraštais.
Formą ištepkite sviestu ir pabarstykite cukraus pudra. Kepkite 150 laipsnių orkaitėje 25 – 30 minučių.
Kai tortas atvės, horizontaliai perpjaukite jį į dvi dalis. Ant vienos pusės uždėkite apelsinų marmeladą, tada ant viršaus užvožkite kitą dalį.
Supilkite į puodą šokoladą ir sojų pieną, kaitinkite ant silpno kaitrumo viryklės, kol ištirps šokoladas. Šia glazūra apliekite tortą, papuoškite apelsinų riekelėmis.