Ingredientai
Kiaulienos nugarinės
400 g
Aliejaus
1 šaukštas
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Čili padažas
1 vnt.
Citrinų sultys
30 ml
Rudasis cukrus
2 šaukštelis
Žuvies padažas
1 šaukštelis
Sojos daigai
150 g
Porcijos: 4
Soti mėsiška sriuba.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Daržoves ir svogūnų laiškus nuplaukite. Iš paprikų išimkite sėklas. Aitriąją papriką supjaustykite kubeliais, saldžiąsias paprikas – šiaudeliais, morką – griežinėliais. Svogūnų laiškus susmulkinkite.
Kiaulieną supjaustykite stambokais gabalėliais, apkepkite aliejuje, paskui sudėkite saldžiąsias paprikas ir pakepkite dar 5 min.
Sudėkite keptą mėsą ir paprikas į puodą, sudėkite aitriąsias paprikas, morkas, supilkite citrinos sultis, žuvies padažą ir įpilkit 1,5 litro karšto vandens. Kai užvirs, virkite 15 min. Jei reikia, įberkite druskos.
Nukelkite puodą nuo viryklės, sudėkite svogūnų laiškus ir sojos daigus, išmaišykite ir išpilstykite į lėkštes.