Jei nuo tikrų balandėlių ar įdarytų paprikų liko mėsos įdaro, pridėkite į jį kopūstų ir iškepkite kotletus. Labai skanu!

Gaminimo eiga

Svogūną smulkiai supjaustykite, trintuve sutarkuokite morką. Apkepkite šias daržoves keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Įberkite mėgstamų prieskonių ir sudėkite susmulkintą kopūstą. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite, kol kopūstai suminkštės. Pabaigoje sudėkite smulkiai pjaustytus žalumynus. Daržoves atvėsinkite.

Mėsos faršą ir ryžius sumaišykite su daržovėmis, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų. Masę gerai išmaišykite.

Drėgnomis rankomis formuokite nedidelius kotletus. Apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir dėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Apkepkite iš visų pusių. Labai skanu su šviežių daržovių salotomis ir virtomis arba keptomis bulvėmis.

Kad kotletai būtų kvapnesni, į džiūvėsėlius galite įberti prieskonių: pipirų, baziliko, čiobrelių, raudonėlių – tai, ką mėgstate.