Ingredientai
Lašišos filė
400 g
Čili pipirai
1 vnt.
Česnako
2 skiltelė
Žuvies padažas
2 šaukštas
Sezamų aliejus
1 šaukštas
Medus
2 šaukštas
Agurkai
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Santa Maria aitriųjų paprikų padažas
4 šaukštas
Citrinų sultys
2 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Į dubenį sudėkite lašišą, aitriojo pipiro gabalėlius, česnaką, kalendrą, žuvies padažą, sezamų sėklų aliejų ir medų.
2. Pabarstykite juodaisiais pipirais ir palaikykite šaldytuve pusvalandį, o dar geriau - per naktį. Trumpai pakepinkite keptuvėje arba grilyje.
3. Patiekite su saldžiu čili padažu, apibarstę agurkais ir svogūnais. Valgykite su ryžiais.