Ingredientai
Gaminimo eiga
Paruoškite padažą: uogas ir cukrų sudėkite į smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Perkoškite per sietelį.
Pagaminkite pudingą: uogas ir braškes sudėkite į dubenį ir pabarstykite cukrumi (pagal skonį). Įmaišykite baziliką. Patepkite aliejumi ir plėvele išklokite 4 pudingų formeles.
Iš duonos riekių išpjaukite keturis formelių dugno dydžio apskritimus ir papildomų stačiakampių formelių sienelėms padengti. Vieną pusę pamirkykite į padažą ir sudėkite į formeles (padažu į dugną ir sieneles).
Į vidų dėkite uogų ir braškių mišinio, paspauskite, apdenkite duonos riekele. Prieš patiekdami palaikykite šaldytuve bent 30 min.
Atsargiai išverskite pudingus į lėkštes, pašlakstykite padažu, papuoškite uogomis ir baziliko lapeliu, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.