Ingredientai
Cukinijos
2 stiklinė
Sviestas
100 g
Miltų
2 stiklinė
Šokoladinės kakavos
0.5 stiklinė
Kiaušiniai
3 vnt.
Juodasis šokoladas
1 stiklinė
Soda
1 šaukštelis
Kepimo milteliai
0.5 šaukštelis
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.5 šaukštelis
Rudasis cukrus
1 šaukštelis
Vanilės ekstraktas
1 šaukštelis
Tirpi kava
1 šaukštelis
Sviestas
100 g
Cukraus pudra
200 g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Sviestą ištrinkite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius. Suberkite kavą, supilkite vanilės esenciją. Suberkite kakavą ir tarkuotą aguročių masę.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir soda. Palaipsniui suverkite miltus į tešlą.
Suberkite šokolado gabalėlius. Viską gerai išmaišykite.
Sudėkite tešlą į formeles. Kepkite keksiukus 40 min.
Kremui sumaišykite sviestą su cukraus pudra, paskui su piltuvėliu papuoškite mase atvėsusius keksiukus.