Ingredientai
„Iki“ duona „Saulėgrąža“
1 vnt.
Ančių kepenėlių paštetas
100 g
Gervuogės
100 g
Vytinto kumpio
50 g
Rudasis cukrus
50 g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Iš saldžios duonos brioche išspaudžiamos jūsų pageidaujamos formos ir pakepinama ant griliaus ar orkaitėje 200 laipsnių 2 min., kol pasidarys traškūs. Aš dėl aromato išspaudžiau apelsinų sulčių ant duonelės.
Ančių kepenėlių paštetas atpjaunamas tos pačios formos kaip brioche. Uždedamas cukrus ant kepenėlių ir uždeginamas su spec žiebtuvėliu.
Gervuogė nublanširuojama karštame vandenyje. Sūris apkepamas ant kepimo popieriaus 200 laipsnių 3 minutes, kol pasidarys traškus.
Serano kumpis taip pat apkepamas kelias minutes. Sudedama viskas į šaukštą ir papuošiama mėgstamomis žolelėmis.