Ingredientai
Kiaušiniai
3 vnt.
Cukraus
150 g
Miltų
150 g
Vyšnių sultys
1 stiklinė
Romas
3 šaukštas
Kiaušiniai
2 vnt.
Krakmolas
1 šaukštas
Cukraus pudra
50 g
Romas
2 šaukštelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Kiaušinius įmuškite į dubenį, suberkite cukrų ir plakite, kol masė padidės dvigubai ir taps puri. Po truputį atsargiai maišant suberkite miltus. Tešlą sukrėskite į riebalais išteptą išardomą kepimo formą.
Bobą kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol paviršius gražiai parus.
Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.
Dubenyje sumaišykite vyšnių sultis su 3 šaukšteliais romo ir įstatykite į jį bobą, kad prisigertų skysčio.
Garų vonelėje sumaišykite trynius su krakmolu, cukraus pudra ir grietinėle bei 2 šaukšteliais romo ir gerai išplakite.
Prieš patiekiant į stalą, bobą apipilkite saldžiu padažu.