Gaminimo eiga

Perpjaukite avokadą pusiau, išimkite kaulą, nulipkite odelę. Avokadą supjaustykite labai plonais griežinėliais. Griežinėlius išdėliokite vienas šalia kito, kad gautumėte vientisą lakštą.

Perpjaukite kitą avokadą, išimkite kauliuką, nulupkite odelę ir avokadą sutrinkite į vientisą masę.

Avokado masę sumaišome su krabų mėsa, tarkuota salierų šaknimi, kaparėliais, citrinos žieve, tarkuotais obuoliais, įdėkite druskos, pipirų. Gautą masę įdėkite į avokado lakštą ir suvyniokite naudodami maistinę plėvelę.

Gautą vyniotinį dedame 10 minučių į šaldytuvą. Vyniotinį supjaustome mažais gabaliukais. Serviruojame su aštriu kario padažu, papuošiame juodaisiais ikrais.