Ingredientai
Lapinės salotos
10 g
Rukolos
10 g
Špinatai
10 g
Mėgstamų salotų
15 g
Mėgstamų salotų
15 g
Ridikėliai
20 g
Agurkai
20 g
Lašišos filė
70 g
Citrinų sultys
1 šaukštas
Cukraus
2 šaukštas
Sojos padažas
2 šaukštas
Aliejaus
60 g
Čili pipirai
1 vnt.
Citrinžolė
1 vnt.
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Į lėkštės vidurį kauburėliu dėkite suplėšytus salotų lapus, 1,5 mm storio griežinėliais supjaustytus agurkus ir ridikus. Apkepkite lašišą karamelizatoriumi, ją susukite ir dėkite į salotų tarpus. Padažui sumaišykite citrinų sultis, cukrų, soją, alyvuogių aliejų, druską, čili pipirą bei citrinžolę ir užpilkite ant salotų.