Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Nuplaukite ir susmulkinkite salotas. Nuplaukite ir griežinėliais supjaustykite pomidorus.
2. Nulupkite ir 3–4 mm griežinėliais supjaustykite svogūnus. Taip pat griežinėliais supjaustykite ir marinuotus agurkėlius.
3. Dubenyje jautieną sumaišykite su prieskonių mišiniu ir žiupsniu druskos. Suformuokite 6 bandelės dydžio didkepsnius.
4. Svogūnus kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies 4–5 minutes. Pabarstykite druska ir pipirais. Sudėkite į lėkštę.
5. Didkepsnius kepkite keptuvėje po 3–5 minutes iš abiejų pusių.
6. Bandeles perpjaukite per pusę. Viršutinę dalį ištepkite pomidorų padažu, o apatinę – majonezu.
7. Ant apatinės bandelės dalies paskirstykite salotų, dėkite svogūnų. Ant jų uždėkite didkepsnį, tada 1 čederio riekelę, pomidorų ir marinuotų agurkėlių griežinėli. Užvožkite viršutinę bandelės dalį ir tuoj pat ragaukite.