Ingredientai
Gaminimo eiga
Nuplautą ir nusausintą ananasą su visa žalia uodegėle perpjauti perpus. Specialiu šaukštuku (jei neturite, išskobtą minkštimą pjaustyti nedideliais kubeliais) iš abiejų puselių išimti minkštimą.
Pusę rutuliukų galima panaudoti kitiems patiekalams, nes salotoms viso ananaso per daug.
Salotas nuplauti, gerai nusausinti ir suplėšyti. Iš pusės citrinos išspausti sultis. Nuluptus obuolius supjaustyti ir pašlakstyti citrinos sultimis. Supjaustyti ir bananus. Iš pusės apelsino išspausti sultis, likusius nulupus supjaustyti gabaliukais. Jei vynuogės labai didelės, į salotas dėti perpjautas perpus. Dubenyje sumaišyti vaisius su salotų lapeliais ir išdėti į ananaso puseles.
Grietinėlę išplakti su cukrumi ir apelsino sultimis, sudėti plakikliu sutrintus mėtų lapelius, atsargiai išmaišyti ir užpilti ant salotų.