Ingredientai
Moliūgai
500 g
Cukraus
1 stiklinė
Vanilinio cukraus
1 pakelis
Kiaušiniai
2 vnt.
Sviestas
100 g
Miltų
3 stiklinė
Kepimo milteliai
1 šaukštelis
Džiovintų uogų ir vaisių
2 sauja
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Jogurtas
150 g
Cinamono
1 šaukštelis
Varškė
150 g
Šokoladinės kakavos
2 šaukštas
Porcijos: 8
Gardus drėgnas pyragas, nustebins maloniu skoniu ir sodriomis spalvomis.
Gaminimo eiga
Moliūgą ir morką sutarkuoti, masę sumaišyti su cukrumi, sviestu ir kiaušiniais. Gerai išsukti, sudėti jogurtą, cinamoną, varškę, cukrų, vanilinį cukrų. Tada suberti miltus ir kepimo miltelius. Vėl išmaišyti. Įdėti džiovintų vaisių, išmaišyti. Dalį tešlos sukrėsti į formą. Į likusią įmaišyti kakavą ir sudėti viršun. Pamaišyti su šakute ir pašauti į orkaitę 40 minučių 190 C temp.