Šis tortas turi net kelis privalumus. Pirmiausia - jo nereikia kepti. Jis beprotiškai skanus. Jį pagaminsite per 30 min.

Gaminimo eiga

Pirmiausia paruoškite pagrindą. Sausainius sutrupinkite į trupinius, geriausia tao padaryti smulkintuvu Riešutus pakepinkite, sumalkite ir sumaišykite su trupiniais. Sviestą ištirpinkite ir supikite į trupinius, gerai išmaišykite. Masė pradės lipti. Ja išklokite išardomos kepimo formos dugną ir gerai išplokite, kad būtų lygus padas.

Želatiną pamerkite, kad išbrinktų. Pakaitinkite, kad išsileistų.

Maskarponę gerai išsukite su Rududu kremu, kol nebeliks gumuliukų. Tirpią kavą sumaišykite su vandeniu ir supilkite į maskarponės masę. Sudėkite jogurtą ir vėl gerai išsukite.

Atskirai iki standžių putų išplakite grietinėlę su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Grietinėlę sukrėskite į maskarponės masę ir išmaišykite. Po truputį nuolat maišydami supilkite želatiną. Kremas paruoštas. Jį sukrėskite ant pagrindo ir išlyginkite. Padėkite valandai šaltai. Papuoškite.

Torto sudedamąsias dalis galite keisti pagal savo pageidavimą.