Ingredientai
Lašišos filė
200 g
Žuvies filė
200 g
Chili con carne prieskonių mišinys
1 šaukštas
Fajita prieskonių mišinys
1 šaukštas
Lęšiai
100 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Salsa padažas
2 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Supjaustykite žuvies filė didesniais gabaliukais.
2. Vienos rūšies žuvies filė apibarstykite vienu prieskonių mišiniu, kitos rūšies – kitu.
3. Palikite, kad marinuotųsi, kol paruošite lęšių salotas.
4. Sumaukite žuvies filė ant iešmelių ir iš vienos pusės apkepkite kelias minutes keptuvėje, kol įgaus geltoną atspalvį.
5. Paskui kepkite 8–10 minučių iki 170 C įkaitintoje orkaitėje ir, jei reikia, apibarstykite druska.
6. Lęšius ruoškite laikydamiesi ant jų pakuotės pateiktų nurodymų ir virkite, kol suminkštės.
7. Nuvalykite ir supjaustykite daržoves.
8. Viską sumaišykite, įdėkite padažo ir, jei norite, įberkite druskos.