Ingredientai
Vištienos filė
400 g
Medus
2 šaukštas
Salsa padažas
3 šaukštas
Česnako
6 skiltelė
Makaronai
200 g
Grietinės
200 g
Didesnių svogūnų
1 g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apipilkite tirpintu medumi sumaišytu su Salsa padažu ir traiškytais česnakais.
Palikite marinuotis porą valandų.
Makaronus išvirkite sūdytame vandenyje.
Smulkiai supjaustytą svogūną pakepkite svieste ir sudėkite kepti vištienos gabaliukus.
Vištienai iškepus, supilkite grietinėlę, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Kelias minutes patroškinkite.
Sudėkite makaronus, išmaišykite ir kelias minutes pakepkite.
Patiekiant apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.