Ingredientai
Aliejaus
4 šaukštas
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
4 skiltelė
Konservuotos raudonosios pupelės
2 indelis
SANTA MARIA padažas TACO
0.5 pakelis
Pjaustyti pomidorai
2 vnt.
Grietinės
250 g
Juodosios alyvuogės
100 g
Kukurūzų traškučių
2 pakelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite nuolat maišydami pjaustytus svogūnus, apie 5–6 min., kol jie apskrus.
Vėliau sudėkite česnakus ir pakepkite dar minutę nuolat maišydami.
Sudėkite nusausintas pupeles ir kepkite dar 3 min.
Vėliau supilkite prieskonių mišinį, gerai išmaišykite ir pabarstykite druska pagal skonį.
Patiekalą galite patiekti kiekvienam žmogui atskirai arba viename dideliame puode (1,5 l talpos). Jį reikia susluoksniuoti tokiu būdu: iš pradžių sudėti pupeles, tada tarkuotą sūrį, supjaustytus svogūnų laiškus, smulkiai supjaustytus pomidorus, avokadų padažą, grietinę ir pabaigoje smulkintas alyvuoges.
Patiekti reikia kartu su šiltais traškučiais.