Ingredientai
„Iki“ kaizerio bandelės
1 vnt.
Vištienos filė
100 g
Pjaustyti pomidorai
0.5 vnt.
Majonezo
1 šaukštas
Agurkai
1 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Porcijos: 1
Už puikų receptą dėkojame skaitytojui Singarui.
Gaminimo eiga
1. Vištienos filė pabarstykite pipirais ir vištienos prieskoniais.
2. Kepkite ant kaitrios ugnies apie 10 minučių, kol iš abiejų pusių gerai iškeps. Prieš baigiant kepti pabarstykite druska.
3. Bandeles perpjaukite pusiau ir penkioms minutėms dėkite į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę.
4. Kol bandelės skrunda, o mėsa kepa, paruoškite padažą: elektriniu smulkintuvu susmulkinkite agurkus, česnaką ir majonezą.
5. Paruoštą padažą gausiai tepkite ant abiejų bandelės pusių.
6. Imkite bandelės pagrindą ir sluoksniais dėkite mėsainio ingredientus: salotų lapas, kepta vištienos filė, sūris, svogūnų griežinėliai ir pomidorai.
7. Uždėkite bandelės viršų ir dėkite mėsainį penkioms minutėms į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kad išsilydytų sūris.