Ingredientai
Makaronai
300 g
Aliejaus
1 šaukštas
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
3 skiltelė
Pomidorų padažo
2 šaukštas
Raudonas vynas
100 ml
Cukraus
1 šaukštelis
Džiovinti pomidorai
1 sauja
Kietasis sūris
50 g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Puode įkaitinkite aliejų, pridėkite smulkintą svogūną, česnako skilteles,
porą minučių patroškinkite.
Sudėkite trintus pomidorus, pomidorų padažą, supilkite raudonąjį vyną.
Pagardinkite smulkintais bazilikais, druska, juodaisiais pipirais ir cukrumi, uždengę patroškinkite 30 minučių. Į šį padažą įmaišykite
smulkintų saulėje džiovintų pomidorų ir riešutų.
Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus, juos nusausinkite ir sumaišykite su paruoštu padažu.
Užbarstykite tarkuoto parmezano sūrio ir patiekite.