Ingredientai
Kiaušiniai
6 vnt.
Varškė
100 g
Maskarponės sūris
50 g
Grietinės
200 ml
Apelsinų sultys
2 šaukštelis
Vanilinio cukraus
2 šaukštelis
Cukraus
2 šaukštelis
Konservuotų persikų
2 vnt.
Porcijos: 6
Šį velykinį desertą paruošite labai greitai ir lengvai, o įspūdį padarysite ne tik mažiausiems, bet ir dideliems.
Gaminimo eiga
Pakaitintu aštriu peiliu atsargiai nupjaukite tuščiavidurio šokoladinio kiaušinio viršūnę arba perpjaukite per pusę (geriausiai tai pavyks atlikti per sujungimo liniją).
Kol ruošite įdarą, paruoštus šokoladinius kiaušinius įdėkite į šaldytuvą, kad nesuminkštėtų ir neištirptų.
Iki standžių putų išplaktą grietinėlę su vaniliniu cukrumi sumaišykite su maskarponės sūriu ir varške. Įpilkite apelsinų sulčių, įberkite cukraus ir viską sutrinkite elektriniu smulkintuvu.
Iš konservuotų persikų puselių išpjaukite nedidelius apskritimus - tai bus „tryniai“.
Iš šaldytuvo išimkite šokoladinių kiaušinių puseles, šaukšteliu atsargiai pridėkite varškės kremo (nedėkite iki pat viršaus) ir per vidurį švelniai įspauskite persiko apskritimą.