Ingredientai
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Virtų ryžių
1.5 stiklinė
Kmynai
1 šaukštelis
Vištienos sultinys
500 ml
Kalendros
1 šaukštelis
Graikiniai riešutai
2 šaukštas
Grybai
100 g
Porcijos: 4
Galite pridėti vištienos ar kiaulienos.
Gaminimo eiga
1. Sutarkuokite morką, supjaustykite česnaką, svogūną ir grybus.
2. Sudėkite į puodą, kuriame pakaitintas aliejus ir kepkite 5–6 minutes.
3. Supilkite ryžius ir kepkite dar 3–4 minutes.
4. Pridėkite kmynų, supilkite vištienos sultinį ir troškinkite ant mažos ugnies maždaug 10 minučių.
5. Sudėkite kalendras, riešutus ir troškinkite dar 2–3 minutes.
6. Baigdami gaminti pagardinkite druska, pipirais ir apibarstykite smulkiai kapotomis petražolėmis.